Yes, ik investeer in mezelf en start met het
Lijfbewijs hapto traject!

Ja, ik meld me aan voor het individuele Lijfbewijs hapto traject met 3 maanden begeleiding voor € 397,- (btw vrij)
Wat je krijgt:

  • 3 maanden persoonlijke begeleiding
  • 4 online persoonlijke haptotherapie sessies van ca. 45-60 min
  • wekelijks tussentijds contact via mail of what's app
  • welkomstpakket
  • mogelijk een vergoeding vanuit je zorgverzekeraar

Wil je graag een van de sessies op locatie laten plaatsvinden, dat kan dat in overleg en tegen meerprijs. Neem gerust contact op!

Eyeopener
Cecile is een hele fijne, intuïtieve, vrouw. Ze voelt heel goed aan waar er spanning zit in je lichaam. En door middel van oefeningen ga jij dit ook steeds beter voelen. Hoe gaat het met jou? Een hele simpele vraag waar je snel; goed hoor op antwoord. Maar als je dieper gaat kijken, geeft je lichaam je misschien andere antwoorden dan dat je hoofd in eerste instantie (uit gewoonte) gelijk zegt. Cecile heeft mij geleerd om beter te luisteren naar de kleine aanwijzingen in mijn lijf. Ik ben haar heel dankbaar voor eyeopeners die in mij lagen maar die zij naar boven heeft gehaald.
Priscilla Heijkoop
Vertrouwen in mezelf
Enorm dankbaar voor de coaching sessies met Cecile. 

Zij heeft mijn vraagstuk verhelderd door de juiste vragen te stellen en waardevol advies te geven waardoor ik met positieve energie en vanuit vertrouwen in mezelf mijn bedrijfsplan verder kon uitwerken. 

Cecile heeft een hele fijne persoonlijkheid, weet goed waar ze over praat en ik kan haar van harte aanbevelen!
Charlotte Groen

Diep voelen die helend werkt

Met veel kennis en nog meer gevoel stelt Cecile je de juiste vragen. Je wordt liefdevol en geduldig geleid naar je eigen antwoorden en wees dan niet verbaasd als er nieuwe inzichten komen. Inzichten waar je verder mee komt, een diep voelen die helend werkt en je lichter maakt. Je lijf is het bewijs.
Barbie Sjamaar