Yes, ik investeer in mezelf en start met de
Lijfbewijs coachtraining

Ja, ik meld me aan voor de Lijfbewijs coachtraining bestaande uit 6 live online lessen voor € 497,- (excl. btw)

Wat je krijgt:

  • 6 live online lessen van 2,5 uur met theorie en ervaren
  • enthousiaste groep deelnemers met besloten community
  • studiemateriaal en oefeningen


Data groep januari dinsdagochtend
17 jan - 24 jan - 7 feb - 14 feb - 7 mrt - 14 mrt 2023


Data groep maart donderdagochtend:
16 mrt - 23 mrt - 6 april - 13 april - 11 mei - 18 mei 2023

Dynamisch, speels en professioneel
Het was een inspirerende training waarin Cecile je op een dynamische, speelse en professionele manier meeneemt in het vak van coaching. Het is een fijne afwisseling van theorie en ervaren, zowel als coach als coachee. Ik had altijd mijn twijfels in het coachen van mensen via een beeldscherm. Deze training en Cecile heeft mij laten zien dat dit zeker mogelijk is. Daarbij vind ik het bijzonder hoe je je eigen gevoelens en sensaties in kunt zetten tijdens het coachen. Deze training is zeker een meerwaarde om te volgen om je als coach te verdiepen in de belevingswereld van de mens. Ook als coachee van Cecile heb ik mogen ervaren wat het coachen op deze manier kan brengen. Dank je wel Cecile!
Ilona van Duijnhoven 
Zeer zeker een aanrader
De coachingsopleiding van Lijfbewijs is echt een aanrader. Ik zelf als yoga docent en teacher trainer heb er veel aan gehad zowel voor mezelf als in mijn lessen. Je moet deze opleiding zeker doen als je meer over jezelf te weten wilt komen en tools wilt krijgen om je deelnemers/ klanten op een intuïtieve/creatieve wijzen wilt coachen. De lessen hebben een fijne balans tussen theorie en praktijk. De docente Cecile heeft een hele fijne duidelijke manier om informatie over te brengen. Zeer zeker een aanrader.
Nathaly Archontaki

Waardevolle aanvulling

De Lijfbewijs coachtraining is absoluut een waardevolle aanvulling!


Het bevat veel praktische handvaten die je gelijk kunt toepassen in je werk. Ik heb ook enorm veel over mijzelf geleerd tijdens dit traject. Best confronterend maar het heeft echt iets in beweging gezet wat ik alleen maar kan omarmen.


Om met zoveel enthousiasme, toewijding en respect door Cecile te worden begeleid is echt een cadeau!
Janneke Eefting