KTNO geaccrediteerde bijscholing
21 uur (1 ECTS)

De Lijfbewijs coachtraining is door de KNTO geaccrediteerd als bijscholing. KTNO is het grootste onderwijsplatform voor de CAM-zorg en daarmee dé plek voor therapeuten om een passende bijscholing te vinden. De KTNO accreditatie maakt het voor therapeuten en andere zorgverleners mogelijk om bijscholingspunten te ontvangen via hun beroepsvereniging.


De Lijfbewijs coachtraining is voor iedereen die met mensen werkt een heel waardevolle aanvulling als het gaat om leren coachen op een eigen-wijze, intuïtieve en lijfgerichte manier!


Bekijk het scholingsprofiel van de Lijfbewijs coachtraining op de KTNO-website.

KTNO en kwaliteit

KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen) is een een online platform voor kwaliteitsborging van vakopleidingen, modules en bij- of nascholingen in het particulier onderwijs.

KTNO combineert specifieke kennis van CAM-zorg met knowhow van kwaliteitsborging en moderne informatietechnologie. Onze accreditatietrajecten richten zich op beoordeling, verbetering en ontwikkeling van kwaliteit.


Bekijk het opleidersprofiel van Lijfbewijs op de KTNO-website.

"Blijf je verwonderen.
Laat je overdonderen.
Zie in het dagelijkse het bijzondere."

Huub van der Lubbe


Plan een gratis intakegesprek

Ben je benieuwd of het Lijfbewijs hapto traject of de Lijfbewijs coachtraining bij jou past? Plan dan een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek in!


Tijdens de intake:

  • heb je 30 minuten een persoonlijk gesprek met mij via zoom
  • brengen we globaal jouw wensen en behoeften in kaart
  • geef ik je een eerlijk advies over of Lijfbewijs voor jou een logische vervolgstap is of dat je beter elders terecht kan

Hopelijk tot snel!

.