Yes, ik investeer in mezelf en start met het
Lijfbewijs hapto traject!

3 maanden begeleiding voor persoonlijke verdieping

Ja, ik meld me aan voor het individuele Lijfbewijs hapto traject met 3 maanden begeleiding voor € 397,- (btw vrij)
Wat je krijgt:

  • 3 maanden persoonlijke begeleiding
  • 4 online persoonlijke haptotherapie sessies van ca. 45-60 min
  • wekelijks tussentijds contact via mail of what's app
  • welkomstpakket
  • mogelijk een vergoeding vanuit je zorgverzekeraar

Wil je graag een van de sessies op locatie laten plaatsvinden, dat kan dat in overleg en tegen meerprijs. Neem gerust contact op!

Wat anderen over het Lijfbewijs hapto traject zeggen:

Eyeopener
Cecile is een hele fijne, intuïtieve, vrouw. Ze voelt heel goed aan waar er spanning zit in je lichaam. En door middel van oefeningen ga jij dit ook steeds beter voelen. Hoe gaat het met jou? Een hele simpele vraag waar je snel; goed hoor op antwoord. Maar als je dieper gaat kijken, geeft je lichaam je misschien andere antwoorden dan dat je hoofd in eerste instantie (uit gewoonte) gelijk zegt. Cecile heeft mij geleerd om beter te luisteren naar de kleine aanwijzingen in mijn lijf. Ik ben haar heel dankbaar voor eyeopeners die in mij lagen maar die zij naar boven heeft gehaald.
Priscilla Heijkoop
Vertrouwen in mezelf
Enorm dankbaar voor de coaching sessies met Cecile. 

Zij heeft mijn vraagstuk verhelderd door de juiste vragen te stellen en waardevol advies te geven waardoor ik met positieve energie en vanuit vertrouwen in mezelf mijn bedrijfsplan verder kon uitwerken. 

Cecile heeft een hele fijne persoonlijkheid, weet goed waar ze over praat en ik kan haar van harte aanbevelen!
Charlotte Groen

Diep voelen die helend werkt

Met veel kennis en nog meer gevoel stelt Cecile je de juiste vragen. Je wordt liefdevol en geduldig geleid naar je eigen antwoorden en wees dan niet verbaasd als er nieuwe inzichten komen. Inzichten waar je verder mee komt, een diep voelen die helend werkt en je lichter maakt. Je lijf is het bewijs.
Barbie Sjamaar
Ik voel me gezien
Tijdens het coachingstraject van Lijfbewijs ben ik op een uitermate laagdrempelige manier telkens opnieuw in verbinding gebracht ben mijn gevoel en mijn hogere zelf.
Door Cecile voel ik me gezien op de diepere lagen van mezelf. Feilloos weet zij geheel intuïtief met de juiste instrumenten, vragen en benadering een veilige verbinding te creëren welke als basis fungeert voor het onderzoeken van gedachte patronen en verwerven van diepe inzichten. Door de flexibiliteit en diversiteit zijn zelfs online op verre afstand de meest magische sessies ontstaan waarin en zaadjes voor diepe transformatie konden worden geplant die mij als mens en professional voorruit hebben gebracht.
Ik zou dit traject aan een ieder aan bevelen die behoefte heeft aan zelfontwikkeling met diepgang zowel privé als zakelijk.
Michelle Kessels 
Haptonomie kan gewoon op afstand!
Zo dankbaar voor de sessies met Cecile. Ik heb veel over mezelf geleerd door de simpele technieken die ik in mijn dagelijkse leven kon toepassen. Haptonomie kan gewoon op afstand! Cecile kon heel goed zien en voelen wat er speelde in mij. Ik waardeer haar eerlijke en directe begeleiding. Zij begreep mij op momenten dat ik mijzelf niet begreep. Het coaching traject is echt een aanrader!
Alexandra Schermer