Yes, ik investeer in mezelf en start met de
Lijfbewijs coachtraining

6 live online lessen | 13.30-16.30 uur

Ja, ik meld me aan voor de Lijfbewijs coachtraining bestaande uit 6 live online lessen voor € 497,- (excl. btw)

Wat je krijgt:

  • 6 live online lessen van 2,5 uur met theorie en ervaren
  • enthousiaste groep deelnemers met besloten community
  • studiemateriaal en oefeningen


Data groep mei-juni | dinsdagmiddag 13.30-16.30 uur:

16 mei - 23 mei - 30 mei - 6 juni - 13 juni en 27 juni

Reviews over de Lijfbewijs coachtraining:

Verdieping als coach
De Lijfbewijs coachtraining van Cecile heeft mij persoonlijk verrijkt en heeft mijn vaardigheden als coach verdiept. Naast het coachen op mentaal en emotioneel vlak reikt Cecile diverse tools aan voor het betrekken van het lichaam in coaching, het leren interpreteren van de taal die het lichaam spreekt, het (door)voelen en ervaren van sensaties en, bovenal, coachen op intuïtie waarbij modellen ondersteunend kunnen zijn in plaats van leidend. Cecile is een fantastische persoonlijkheid met heel veel kennis, die zij op een heel toegankelijke manier weet aan te rijken. Ze staat niet tegenover haar coachees of cursisten, maar loopt naast je met je mee.
Ik heb dankzij de training nog weer beter ontdekt waar mijn persoonlijke sterktes liggen op het gebied van coaching en in welke richting ik mij vanaf hier nog verder wil en mag gaan ontwikkelen.
Dat de training live online wordt gegeven heb ik alleen maar als een voordeel ervaren. Wellicht voelt het zelfs nog veiliger om je volledig open te stellen vanuit je eigen omgeving. Jammer dat de training is afgelopen, ik keek er wekelijks naar uit.  Dankjewel Cecile!
Roos Temme
Dynamisch, speels en professioneel
Het was een inspirerende training waarin Cecile je op een dynamische, speelse en professionele manier meeneemt in het vak van coaching. Het is een fijne afwisseling van theorie en ervaren, zowel als coach als coachee. Ik had altijd mijn twijfels in het coachen van mensen via een beeldscherm. Deze training en Cecile heeft mij laten zien dat dit zeker mogelijk is. Daarbij vind ik het bijzonder hoe je je eigen gevoelens en sensaties in kunt zetten tijdens het coachen. Deze training is zeker een meerwaarde om te volgen om je als coach te verdiepen in de belevingswereld van de mens.
Ook als coachee van Cecile heb ik mogen ervaren wat het coachen op deze manier kan brengen. Dank je wel Cecile!
Ilona van Duijnhoven
Zeer zeker een aanrader
De coachingsopleiding van Lijfbewijs is echt een aanrader. Ik zelf als yoga docent en teacher trainer heb er veel aan gehad zowel voor mezelf als in mijn lessen. Je moet deze opleiding zeker doen als je meer over jezelf te weten wilt komen en tools wilt krijgen om je deelnemers/ klanten op een intuïtieve/creatieve wijzen wilt coachen. De lessen hebben een fijne balans tussen theorie en praktijk. De docente Cecile heeft een hele fijne duidelijke manier om informatie over te brengen. Zeer zeker een aanrader.
Nathaly Archontaki
Waardevolle aanvulling
De Lijfbewijs coachtraining is absoluut een waardevolle aanvulling! Het bevat veel praktische handvaten die je gelijk kunt toepassen in je werk. Ik heb ook enorm veel over mijzelf geleerd tijdens dit traject. Best confronterend maar het heeft echt iets in beweging gezet wat ik alleen maar kan omarmen. Om met zoveel enthousiasme, toewijding en respect door Cecile te worden begeleid is echt een cadeau!

Janneke Eefting

Echt een aanrader!
Wat een mooie lessen mocht ik ontvangen. Puur, intuïtief, eerlijk, helder en opbouwend. Alle kennis en kunde is aanwezig. Wat het extra interessant maakt is dat de lesstof uit ervaring bestaat en niet alleen uit theorie. Dit is echt een aanrader!
Jacqui Kluijtmans
Afwisselend!
Cecile is een grote bron van inspiratie! Super toffe afwisselende cursus van oefeningen en theorie.
Deborah Unger 
Inspirerend!
Hele fijne inspirerende training die mij veel handvatten heeft gegeven. Zeker een aanrader!

Ayse Bayrak-de Jager